Mijn boeken

Een verschrikkelijke hekel aan lezen. Daar begon het mee. Ik kreeg zo veel bocht onder ogen. Niet door te komen. Met de beste wil van de wereld niet. Dat kan beter, dacht ik. Dat was ergens in 2007. De start van mijn schrijverscarrière. Met het doel dat elke door mij geschreven tekst leuk moet zijn om te lezen. Volgens velen ben ik daarin geslaagd. Ik krijg zelfs geweldige reacties van mensen die mij niet kennen. Lees me maar. En oordeel zelf.

Condolé… wátte? | Het kinderboek over de dood

Condolé... wátte?

Bestel hier hét kinderboek over de dood voor kinderen tussen 4 en 9 jaar. We sturen het de volgende werkdag naar je toe.

Dit boek biedt kinderen een eenvoudige, liefdevolle en begrijpelijke uitleg over een moeilijk onderwerp.
Het boek biedt troost en steun in tijden van verdriet.
Niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders en leerkrachten.

Het boek kost € 15,00. De verzendkosten zijn € 5,00. Voor € 20,00 heb je het dus snel in huis.

Nog meer humor met een boodschap

Sinds 2012 verschijnt elke maand een column in Weekkrant De Brug. Met mijn kijk op het leven. Een positieve kijk. Zo mooi om te doen. Mensen na laten denken over hoe ze in het leven staan. En willen staan. De eerste 50 zijn verpakt in het boek 'Humor met een boodschap'. Cabaretier Peter Heerschop heeft hiervoor het voorwoord geschreven. Het boek 'Nog meer humor met een boodschap' is het vervolg. Met 75 inspirerende columns. Een heerlijk boek om te lezen tijdens de grote boodschap of op vakantie. Gun het jezelf of geef het cadeau.

Voor € 14,93 wordt dit boek van jou. Omdat de postduif moet uitvliegen, betaal je € 19,86.

marcel-kalter-homepage-boek-humor-met-een-boodschap
Scroll naar boven