Lezerrecensie

Marjolein

Wij hebben het boek een tijdje geleden besteld toen duidelijk werd dat opa niet lang meer te leven heeft. Wij vinden het boek een mooi praatstuk. Het maakt de dood en alles wat daaromheen gebeurt heel logisch voor onze jongens (3 en 6 jaar). Mooi dat jullie dit hebben gemaakt!

Marjolein Meer lezen »

Karin

Een prachtig, duidelijk boek met een mooi verhaal. Onze kleinzoon is nu nog te jong om hier iets van te snappen. Voorlezen vindt hij heerlijk en over een tijd pakken we dit pareltje er ook zeker bij.

Karin Meer lezen »

Jacqueline

Een prachtig mooi en duidelijk boek. Ik ben er TROTS op dat ik dit boek mag afgeven aan de jongeren van nu die met verlies te maken krijgen. Lekker jonge hedendaagse taal, niet ingewikkeld en zeker duidelijk.

Jacqueline Meer lezen »

Cecile

Wat en fijn en goed boek, in mooie, eenvoudige (maar niet kinderlijke) taal maak je voor kinderen duidelijk wat er rond en om een overlijden bij komt kijken. Mooi, ik zou zo met een groep kinderen op pad willen voor deze rondleiding!

Cecile Meer lezen »

Esther

Ik vind het een goed en leerzaam boek. Zo duidelijk uitgelegd. Het zou mijn inziens een prachtig boek kunnen zijn om op scholen te gaan gebruiken. Op een liefdevolle manier geschreven en dat maakt dat je rouw anders voelt/ervaart.

Esther Meer lezen »

Milou

‘Ik heb het helemaal voorgelezen aan Luca (5) en Noah (7). De jongens vonden het reuze interessant. Vooral Noah. Die wil er dan ook direct van alles over weten. Ik vind het verhaal heel sterk. De kinderen kunnen zich goed identificeren met de personen in het verhaal. Duidelijke uitleg zonder eromheen te draaien. Maar wel

Milou Meer lezen »

Scroll naar boven