Lezerrecensie

Jacqueline

Een prachtig mooi en duidelijk boek. Ik ben er TROTS op dat ik dit boek mag afgeven aan de jongeren van nu die met verlies te maken krijgen. Lekker jonge hedendaagse taal, niet ingewikkeld en zeker duidelijk.

Cecile

Wat en fijn en goed boek, in mooie, eenvoudige (maar niet kinderlijke) taal maak je voor kinderen duidelijk wat er rond en om een overlijden bij komt kijken. Mooi, ik zou zo met een groep kinderen op pad willen voor deze rondleiding!

Esther

Ik vind het een goed en leerzaam boek. Zo duidelijk uitgelegd. Het zou mijn inziens een prachtig boek kunnen zijn om op scholen te gaan gebruiken. Op een liefdevolle manier geschreven en dat maakt dat je rouw anders voelt/ervaart.

Milou

‘Ik heb het helemaal voorgelezen aan Luca (5) en Noah (7). De jongens vonden het reuze interessant. Vooral Noah. Die wil er dan ook direct van alles over weten. Ik vind het verhaal heel sterk. De kinderen kunnen zich goed identificeren met de personen in het verhaal. Duidelijke uitleg zonder eromheen te draaien. Maar wel …

Milou Lees meer »

Bernard

Mooie aanwinst. Ik heb het boek gisteren in 1 adem uitgelezen. Vooral het laatste hoofdstuk maakt het boek compleet. Chapeau!

Inge

Onlangs is mijn schoonvader overleden. Dankzij euthanasie hoefde hij niet meer te lijden. De weken rondom zijn overlijden waren heftig. Eerst een week waar je naar het einde toe leeft en dan de week van het regelen van zijn crematie. Dankzij jullie boek hebben we de kinderen kunnen voorbereiden op wat komen gaat. Voor het …

Inge Lees meer »

Scroll naar boven